gbg måleridesign EPS

Om GBG Måleridesign

En liten målerifirma som gör stor skillnad.

Genom att kombinera passion, hantverk och en företagskultur som präglas av kvalitet och miljömedvetenhet, är GBG Måleridesign ett företag som verkligen levererar när det kommer till kvalitet, service och miljövänlighet.

Genom att endast använda högkvalitativa produkter som är skonsamma mot både människa och miljö, strävar vi på GBG Måleridesign mot en vision om en hållbar framtid.

Företaget tar sig an både små och stora projekt, vilket innebär att ingen utmaning är för stor eller för liten för oss. Vi utför alla typer av måleriarbeten, både invändigt och utvändigt, och betjänar en bred kundbas som inkluderar både företag, föreningar och privatpersoner.

Men det som verkligen skiljer GBG Måleridesign från mängden är vår hängivenhet till kvalitet och professionalism. Med lång erfarenhet inom yrket och djup kunskap om måleriprodukter kan vi arbeta effektivt för att uppnå det önskade resultatet.

Dessutom betonar vi på GBG Måleridesign vikten av goda kundrelationer. Genom att sätta kunden i främsta rummet och arbeta hårt för att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat samarbete. Detta engagemang för kundfokus och relationer genomsyrar hela företaget och allt vi gör.

 
 
 
 
 
 

Om GBG Måleridesign

We Elevate The Beauty Of Your Home

”Each color evokes different emotions for each individual. Your emotions still depend on your individual life experience and how you associate each color”.

Professional Painting Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Better Wallpapering Solution

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Exterior Painting

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Wall Painting

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipi scing elit sed doeiusmod tempor ipsum dolor.

Room Wallpapers

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipi scing elit sed doeiusmod tempor ipsum dolor.

Varför välja oss

Vi håller vad vi lovar.

När du anlitar oss kan du förvänta dig att vi håller vad vi lovar. Vi kommer i tid och utför arbetet på utsatt tid till offererat pris

Med hjälp av vår långa erfarenhet inom måleri och våra goda kunskaper om färg och tapeter kan vi ge dig den bästa lösningen för just ditt projekt. Vi har arbetat i branschen sedan slutet av 80-talet har under årens lopp samlat riktigt bra kontakter inom andra hantverksyrken – professionella hantverkare som vi samarbetar med för att du som kund ska få den bästa hjälpen.

Vi vill alltid känna oss nöjda med vårt arbete och ställer väldigt höga krav på oss själva och dem som arbetar för oss. 

Vi tror att den bästa vägen till nöjda kunder är att alltid ha en god kontakt och att alltid göra ett riktigt bra jobb. Kanske är det därför de som anlitar oss nästan alltid blivit rekommenderade av en av våra tidigare kunder. 

Hasse Landgren & Mats Magnander

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Referenser

Våra kunder säger

Erik Svensson

Jätteduktiga målare och ett väldigt seröst och bra företag, Är verkligen supernöjd med hur vår fasad blev.

Erik Svensson

Husägare

Lisa Åkesson

Vi anlitade GBG måleridesign för att tapetsera våran lägenhet. Otroligt trevlig personal och tillmötesgående ägare. Kan inte annat än rekommendera GBG måleridesign

Lisa Åkesson

Lägenhetsinnehavare

Gustav Lindström

Vi anlitar Gbg måleridesign ofta och det är aldrig några problem. Jobben är alltid gjorda med högsta kvalité och i tid.Har bara bra saker att säga om GBG måleridesign

Gustav Lindström

Fastighetsförvaltare Balder

Kontakta oss

Kontakta oss för konsultation

Kontaktformulär

Genom att skicka in detta formulär bekräftar du att du har läst och samtycker till GBG målerdesigns användarvillkor och integritetspolicy.