gbg måleridesign EPS

Våra tjänster

GBG Måleridesigns tjänster

Som kund hos oss kommer du alltid i första hand. Därför är vi extra noga med att skapa de bästa förutsättningarna för ett riktigt lyckat samarbete.

Vi utför allt inom modernt måleri. Uppdragen kan variera mellan att måla kontorslokaler till att tapetsera riktigt fina tapeter i privata bostäder.

Här nedan ser du våra vanligaste tjänster.

GBG Måleridesign - Fasadmålning vit villa

Fasadmålning

En ny fasadmålning kan dramatiskt förändra ditt hems utseende och känsla. Förutom det estetiska värdet erbjuder en väl genomförd fasadmålning skydd mot väder och vind.
Older man painting side of house

Fönstermålning

Förvandla ditt hem med GBG Måleridesigns fönstermålning. Kvalitet och hållbarhet som lyfter ditt hus. Kontakta oss för offert!
GBG Måleridesign - Golvmålning i ett kök

Golvmålning

Målning av golv är ett kostnadseffektivt sätt att öka golvets livslängd och skydda mot slitage. Golvmålning förbättrar också estetiken i utrymmet.
GBG Måleridesign - Inomhusmålning

Inomhusmålning

Måla om väggar och tak inomhus är ett snabbt och enkelt sätt att totalt förändra atmosfären i ditt hem. På GBG Måleridesign tar vi oss an både små och stora projekt.
GBG Måleridesign - Plåtmålning plåttak

Plåtmålning

På GBG Måleridesign erbjuder vi specialisttjänster inom plåtmålning och tvättning för både plåttak och plåtfasader, vilket ger ditt hem eller din byggnad ett fräscht och långvarigt skydd.
GBG Måleridesign - Servicemåleri

Servicemåleri

Inget arbete är för stort eller för litet hos oss på GBG Måleridesign. Har du ett mer eller mindre akut måleriarbete som behöver göras, finns vi här för att stödja dig.
GBG Måleridesign - Snickerimålning fönsterkarm

Snickerimålning

Med tiden kan snickerier börja visa tecken på slitage – ytor blir skadade, och färgen börjar flagna. En ommålning av dessa detaljer kan göra en avgörande skillnad för helhetsintrycket av ditt rum.
GBG Måleridesign - Sprutmålning tak

Sprutmålning

Sprutmålning innebär användning av en maskin som skapar en tunn dimma av färg, vilket tillåter färgen att fördelas jämnt över ytan som ska målas. Denna metod skiljer sig markant från traditionell målning.
GBG Måleridesign - Takmålning svart

Takmålning

Att underhålla och förnya sitt tak är en viktig del av husvården, något som ofta kan glömmas bort. På GBG Måleridesign erbjuder vi professionell takmålning.
GBG Måleridesign - Tapetsering

Tapetsering

En av de viktigaste stegen i tapetseringsprocessen är att säkerställa att förberedelserna är korrekta. Vi lägger stor vikt vid att förbereda ytan noggrant innan vi applicerar tapeten.
GBG Måleridesign - Traditionellt Måleri i ett rum

Traditionellt Måleri

Vårt arbete inom traditionellt måleri inkluderar ofta tillämpningen av linoljefärg, kalkfärg, kaseinfärg och limfärg. Dessa material är kända för sin hållbarhet och miljövänliga egenskaper.

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Behöver du hjälp? Kontakta oss för konsultation

FAQ

Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ (Frequently Asked Questions) – en sammanställning av vanliga frågor och svar för att hjälpa dig att hitta snabba och enkla svar på dina frågor.

Det exakta priset varierar beroende på flera faktorer, såsom hur stort huset är och projektets omfattning. Det kan handla om allt från mindre touch-ups till omfattande ommålningar av större byggnader. Viktigt att förstå är att när du väljer att anlita en professionell målare, investerar du i kvaliteten på arbetet. Kostnaden omfattar inte bara materialet som används utan också yrkesmålarens erfarenhet, teknisk kompetens och förmåga att leverera ett slutresultat som inte bara visuellt imponerar utan också står emot tidens tand.