gbg måleridesign EPS

Inget arbete är för stort eller för litet hos oss på GBG Måleridesign. Har du ett mer eller mindre akut måleriarbete som behöver göras, finns vi här för att stödja dig vid varje steg utav vägen med vår tjänst servicemåleri.

Akut måleri

Tanken med servicemåleri är att det ska gå snabbt och hålla ett högre tempo med stor flexibilitet. Därför har vi ett team av erfarna och professionella målare som är redo att ta itu med alla mer eller mindre akuta måleriarbeten. Våra målare är också vana vid att hålla en bra kundkontakt och utföra arbeten på flera ställen samtidigt genom att jobba effektivt.

GBG Måleridesign - Servicemåleri

Avtalskunder

På GBG Måleridesign har vi etablerat ramavtal med flera framstående byggföretag och mindre entreprenader, vilket innebär att vi regelbundet utför arbete för kommuner och fastighetsbolag. Denna erfarenhet har gett vårt team av målare omfattande kunskap och expertis inom servicearbeten och de unika krav som dessa uppdrag innebär. Våra målare kännetecknas av stor flexibilitet och förmågan att arbeta med ett lite högre tempo, vilket är avgörande för att möta de specifika behoven hos våra offentliga och kommersiella klienter.

Vår vision

Hos GBG Måleridesign är vi stolta över vår förmåga att leverera högkvalitativa måleritjänster med professionalism och effektivitet, oavsett projektets omfattning eller komplexitet. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet, kombinerat med vår erfarenhet av arbete med kommuner och fastighetsbolag, gör oss till det självklara valet för alla dina måleribehov.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss

Referensprojekt

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Vanliga frågor om servicemåleri

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna

Servicemåleri innefattar en rad måleritjänster för både inomhus och utomhus som syftar till att snabbt och effektivt åtgärda specifika målningsbehov eller problemområden i ditt hem eller på din arbetsplats.

Vår förmåga att påbörja ett servicemåleriuppdrag varierar beroende på vårt aktuella schema, men vi strävar alltid efter att vara flexibla och anpassa oss för att möta dina behov så snabbt som möjligt.

Ja, vi har kapaciteten att hantera akuta måleriuppdrag. Kontakta oss med detaljer om ditt behov så gör vi vårt bästa för att prioritera ditt projekt och adressera det omgående.

Servicemåleri fokuserar på snabba, flexibla och ofta mindre omfattande måleriprojekt som kräver omedelbar uppmärksamhet, till skillnad från större, mer planerade måleriprojekt som kan omfatta hela fastigheter eller kräva mer omfattande förberedelser och planering.