gbg måleridesign EPS

Att fräscha upp ditt hem med inomhusmålning är ett effektivt och ekonomiskt sätt att införa ny energi och stil i dina rum. På GBG Måleridesign är vi experter på att förvandla dina idéer till verklighet, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att ge varje rum i ditt hem en ny karaktär och känsla. Om du funderar på att välja en ny, spännande färg eller bara vill fräscha upp med en mer traditionell ton, är vårt team redo att hjälpa dig med din inomhusmålning.

Förvandla ditt hem med expertmålning

Måla om väggar och tak inomhus är ett snabbt och enkelt sätt att totalt förändra atmosfären i ditt hem. På GBG Måleridesign tar vi oss an både små och stora projekt, från att måla en accentvägg eller snickerier till att måla om hela huset. Vår expertis inom inomhusmålning säkerställer att varje projekt genomförs med precision och omsorg, för att skapa ett rum som reflekterar din personliga stil och behov.

GBG Måleridesign - Inomhusmålning kontor

Vikten av korrekt förarbete

Ett vanligt misstag vid inomhusmålning är bristfälligt förarbete, vilket kan leda till ett mindre tillfredsställande resultat. På GBG Måleridesign lägger vi stor vikt vid förarbetet. Vi ser till att foga, spackla, slipa och tvätta ytor där det behövs för att säkerställa ett slutförande av högsta kvalitet. Vårt professionella tillvägagångssätt garanterar ett fläckfritt och hållbart resultat som du kommer att vara nöjd med under lång tid framöver.

Välj rätt färg

Att välja rätt färg för din inomhusmålning kan vara utmanande, med tanke på hur ljuset påverkar färgens uppfattning i olika rum. Vårt team på GBG Måleridesign har den erfarenhet och kunskap som krävs för att guida dig genom färgvalprocessen, och hjälper dig att hitta den perfekta nyansen för varje rum. Med tillgång till en bred palett och möjligheten att anpassa färger efter dina specifika önskemål, kan vi säkerställa att färgen känns rätt i ditt hem.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Är du redo att ge ditt hem en fräsch och inspirerande uppdatering? GBG Måleridesign är här för att förverkliga din vision med professionell inomhusmålning. Kontakta oss idag för att berätta om dina planer och få en skräddarsydd prisuppskattning. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för ditt nästa inomhusmålningsprojekt.

Kontakta oss

Referensprojekt

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Vanliga frågor om inomhusmålning

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna

Ja, det är rekommenderat att tvätta väggar och ytor inomhus innan målning för att avlägsna smuts, damm och fett. Detta säkerställer bättre fästning för färgen och ett jämnare och mer hållbart slutresultat.

 

Ja, inomhusmålning kan utföras året runt eftersom det inomhusklimatet kan kontrolleras. Det är dock viktigt att säkerställa god ventilation under målningsarbetet för bästa torkresultat.

Matt färg ger en reflektionsfri yta och döljer små ojämnheter väl, medan halvmatt färg har en lätt glans som är lättare att rengöra. Högglansig färg reflekterar mycket ljus och är mest slitstark och tvättbar, lämplig för ytor som kräver frekvent rengöring.

Ja, GBG Måleridesign kan definitivt hjälpa till med färgval och designförslag. Vårt team har expertis i att matcha färger med ditt utrymmes stil och belysning för att skapa önskad atmosfär och estetik.

ROT-avdraget omfattar tjänster som målning, fasadmålning, fasadtvätt och andra typer av arbete på såväl villor som sommarstugor, samt allt måleriarbete som utförs på insidan av bostadsrätter.

Vill du få din inomhusmiljö målad? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vårt team guidar dig genom processen, från den initiala konsultationen till det färdiga resultatet. Läs mer på skatteverket