gbg måleridesign EPS

På GBG Måleridesign är vi experter på att ge nytt liv till alla typer av golv genom professionell golvmålning. Med årtiondens samlade erfarenhet har vårt team djupgående kunskap om olika golvmålningstekniker som förvandlar ditt utrymme, vare sig det gäller tvättstugan, hela huset, eller om det är dags för ommålning eller ny målning.

Fördelar med golvmålning

Måla om golven erbjuder en rad fördelar som sträcker sig långt bortom den omedelbara estetiska förbättringen. Golvmålning är ett kostnadseffektivt sätt att inte bara öka golvens livslängd utan även att erbjuda ett skydd mot ytterligare slitage. Med en ljus kulör kan rummet kännas större och mer välkomnande, men valet av färger är nästintill oändligt. På GBG Måleridesign arbetar vi nära dig för att välja rätt kulör och färgprodukt som bäst passar materialet i ditt golv och dina personliga preferenser.

Vår erfarenhet av golvmålning

Våra professionella målare hos GBG Måleridesign har bred erfarenhet av att måla alla typer av golv. Vi förstår att varje golv och varje projekt är unikt, och därför tar vi oss tid att genomgå dina specifika önskemål och behov. Detta för att säkerställa att vi tillsammans kan uppnå det bästa möjliga slutresultatet för ditt utrymme. Oavsett om du önskar en klassisk look eller något mer vågat, kan vårt team guida dig genom processen från val av färg till den slutliga appliceringen.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Är du redo att förvandla ditt hem med en golvmålning? Kontakta GBG Måleridesign idag för att diskutera ditt projekt och få en kostnadsfri offert. Vi erbjuder personlig service och skräddarsydda lösningar för att uppfylla just dina behov.

Låt oss hjälpa dig att förnya dina golv med professionell målning som håller.

Kontakta oss

Referensprojekt

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Vanliga frågor om golvmålning

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna

Om ditt trägolv redan är målat, behöver du enbart rengöra ytan. För obehandlade trägolv, såsom parkett eller de som är lackade, krävs det dock att de slipas och grundmålas före målning. Det är särskilt viktigt att inte applicera färg på parkettgolv utan att först ha slipat dem.

 

Kostnaden för att måla golv varierar beroende på flera faktorer, såsom golvytans storlek, golvmaterialets typ, val av färg och den förberedelse som krävs. För en exakt prisuppgift rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert, där vi kan bedöma ditt specifika projekt och ge dig en skräddarsydd prisuppgift baserad på dina behov och önskemål.

Nästan alla typer av golv kan målas, förutsatt att rätt förberedelser och lämpliga produkter används. Det inkluderar betonggolv, trägolv, laminat, vinyl, och till och med vissa typer av klinker. Nyckeln till framgång ligger i att välja rätt typ av färg och grundbehandling som är anpassad för golvmaterialet, samt att noggrant förbereda ytan för att säkerställa att färgen fäster väl och håller över tid.

ROT-avdraget omfattar tjänster som målning, fasadmålning, fasadtvätt och andra typer av arbete på såväl villor som sommarstugor, samt allt måleriarbete som utförs på insidan av bostadsrätter. Läs mer på skatteverket

Vill du få ditt golv målat? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vårt team guidar dig genom processen, från den initiala konsultationen till det färdiga resultatet.