gbg måleridesign EPS

På GBG Måleridesign är vi specialiserade på snickerimålning, och vi erbjuder expertis inom alla typer av snickeriarbeten för att ge ditt hem den uppdatering det förtjänar. Vårt team av erfarna målare förstår att varje detalj räknas, särskilt när det gäller de fina snickerierna i ditt hem, såsom karmar, listverk, fönster och dörrar.

Ge nytt liv till dina snickerier

Med tiden kan snickerier börja visa tecken på slitage – ytor blir skadade, och färgen börjar flagna. En ommålning av dessa detaljer kan göra en avgörande skillnad för helhetsintrycket av ditt rum. Snickerier, som ofta består av mindre ytor med behov av en hög finish, kräver noggrannhet och precision. Det är därför vi på GBG Måleridesign lägger stor vikt vid förberedelsearbetet, särskilt vid slipning, för att säkerställa att ytan blir så jämn som möjligt innan målning påbörjas.

Vårt engagemang för kvalitet

Att välja rätt mängd färg är avgörande för att uppnå en jämn och fin yta utan rinningar, friställen eller flammighet. Vår expertis garanterar att dina snickerier målas med högsta möjliga kvalitet och noggrannhet. När du väljer GBG Måleridesign för ditt snickerimålningsprojekt, kan du vara säker på att dina snickerier behandlas med den omsorg och expertis de förtjänar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Är det dags att måla om dina snickerier och ge ditt hem den finess och uppdatering det förtjänar? Kontakta oss på GBG Måleridesign idag. Vi ser fram emot att höra om dina visioner och diskutera hur vi kan förverkliga dem med vår snickerimålningstjänst.

Kontakta oss

Referensprojekt

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Vanliga frågor om snickerimålning

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna

Snickerimålning innefattar förberedelse och målning av inbyggda eller lösa snickerier, som dörrar, fönsterkarmar, lister och möbler, för att förbättra eller ändra deras utseende samt skydda materialet.

Vi kan måla en bred variation av snickerier, inklusive dörrar, fönsterkarmar, lister, skåp, bokhyllor och andra möbler eller inbyggda enheter.

Ytor förbereds noggrant genom rengöring, slipning för att jämna ut ojämnheter, samt priming om nödvändigt, för att säkerställa optimal färgadhäsion och ett slätt, hållbart resultat.

Att anlita en professionell säkerställer högkvalitativt utförande med omsorg om detaljer, korrekt förberedelse och användning av lämpliga material, vilket ger ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Det sparar även tid och minimerar risken för misstag.