gbg måleridesign EPS

På GBG Måleridesign erbjuder vi specialisttjänster inom plåtmålning och tvättning för både plåttak och plåtfasader, vilket ger ditt hem eller din byggnad ett fräscht och långvarigt skydd. Genom att använda oss av den senaste tekniken inom vattenblästring, en miljövänlig metod fri från kemiska tillsatser, säkerställer vi att gammal färg och smuts avlägsnas effektivt utan att skada underlaget.

Vår process för plåtmålning

Vår process inleds med vattenblästring, en metod som använder vatten under superhögt tryck, upp till 1500 bar, för att noggrant rengöra plåtytan. Denna teknik är skonsam nog att bevara känsliga material som blymönja, galvaniserade ytor och zinkskikt intakta, vilket är avgörande för att förhindra skador som annars kan uppstå vid användning av skrapor och stålborstar. Resultatet är en metall ren yta med bibehållet korrosionsskydd, redo för ommålning.

GBG Måleridesign - Plåtmålning

Vårt team

Vårt team på GBG Måleridesign består av erfarna yrkesmän som är specialiserade på plåtmålning och vattenblästring. Vi är dedikerade till att leverera resultat av högsta kvalitet och strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar med varje projekt vi tar oss an.

Att välja oss för din plåtmålning innebär att du får tillgång till en tjänst som inte bara förnyar ytan utan även förlänger livslängden på ditt plåttak eller din plåtfasad.

Varför välja GBG Måleridesign för din plåtmålning?
  • Miljövänlig metod: Vi är stolta över att använda en miljövänlig rengöringsprocess som inte kompromissar med effektiviteten.
  • Bevarat korrosionsskydd: Vår försiktiga förbehandlingsmetod säkerställer att ditt plåttaks korrosionsskydd bibehålls, vilket ger en optimal grund för målning.
  • Långvarigt resultat: Genom att applicera högkvalitativa färger efter vattenblästring garanterar vi att ditt plåttak eller din plåtfasad får ett hållbart och visuellt tilltalande skydd.

Att välja oss för din plåtmålning innebär att du får tillgång till en tjänst som inte bara förnyar ytan utan även förlänger livslängden på ditt plåttak eller din plåtfasad.’

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Är du redo att förvandla din fastighet med en golvmålning? Kontakta GBG Måleridesign idag för att diskutera ditt projekt och få en kostnadsfri offert. Vi erbjuder personlig service och skräddarsydda lösningar för att uppfylla just dina behov.

Kontakta oss

Referensprojekt

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Vanliga frågor om plåtmålning

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna

Kostnaden för att måla om ett plåttak varierar beroende på takets storlek, tillstånd och färgtyp som används. För en exakt offert är det bäst att kontakta oss direkt för en kostnadsfri bedömning.

 

Ett professionellt målat plåttak kan hålla i 10-15 år eller längre, beroende på färgens kvalitet, klimatförhållanden och hur väl taket underhålls.

Ja, men det kräver ordentlig förberedelse, inklusive borttagning av rost och applicering av en rosthämmande primer innan den slutgiltiga målningen. Det är viktigt att adressera alla rostproblem för att säkerställa en långvarig finish.

Det rekommenderas att inspektera och eventuellt måla om plåttaket ungefär vart 10:e till 15:e år för att upprätthålla dess utseende och skyddande egenskaper. Frekvensen kan variera beroende på klimat och miljöpåverkan.

ROT-avdraget omfattar tjänster som målning, fasadmålning, fasadtvätt och andra typer av arbete på såväl villor som sommarstugor, samt allt måleriarbete som utförs på insidan av bostadsrätter. Läs mer på skatteverket

Vill du få din fasad eller ditt tak målat? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vårt team guidar dig genom processen, från den initiala konsultationen till det färdiga resultatet.