gbg måleridesign EPS

Sprutmålning är en innovativ teknik som har revolutionerat målningsindustrin, och hos GBG Måleridesign är vi stolta över att kunna erbjuda denna tjänst till våra kunder. Jämfört med traditionell målning med penslar och rollers, erbjuder sprutmålning en rad fördelar som inte bara sparar tid utan också garanterar det jämnaste möjliga resultatet för ditt målningsprojekt.

Vad är sprutmålning?

Sprutmålning innebär användning av en maskin som skapar en tunn dimma av färg, vilket tillåter färgen att fördelas jämnt över ytan som ska målas. Denna metod skiljer sig markant från traditionell målning, där penslar och rollers ofta leder till ojämna resultat. Genom att välja sprutmålning från GBG Måleridesign, säkerställer du att ditt projekt får det bästa resultatet med en slät och jämn yta.

Fördelar med sprutmålning

Effektiviteten är en av de största fördelarna med sprutmålning. Tekniken gör det möjligt att täcka stora ytor på kort tid, samtidigt som resultatet blir överlägset jämfört med traditionell målning. För ytor som kräver en särskilt jämn finish är sprutmålning den bästa metoden att använda. Dessutom, när vi ska använda färgen på mer komplexa strukturer, ger sprutmålningens tunna dimma av färg oss möjlighet att nå alla vrår utan kompromiss.

Användningsområden för sprutmålning

Sprutmålning är oerhört flexibelt och kan användas på en mängd olika material och projekt, från interiöra väggar och tak till exteriöra fasader, möbler och något utav det vanligaste är sprutmålning av köksluckor. Oavsett området som ska målas, kan vårt team hos GBG Måleridesign erbjuda en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

Vår process för sprutmålning
Förberedelse steg

För att säkerställa det bästa resultatet, är noggrann förberedelse, nyckeln. Vårt team vid GBG Måleridesign lägger stor vikt vid att förbereda ytan som ska målas för att garantera att färgen fäster ordentligt och ytan blir så jämn som möjligt. Denna process inkluderar rengöring, slipning och priming av ytan innan själva målningen påbörjas. Och även vad för material som ska användas för att uppnå det bästa resultatet. 

Genomförande

Vi använder toppmodern utrustning för att utföra våra sprutmålningar, vilket möjliggör en effektiv och jämnast möjliga applicering av färgen för att uppnå det bästa resultat. Vår expertis garanterar att den tunna dimman av färg fördelas jämnt över hela ytan som ska målas, vilket resulterar i en överlägsen finish utan de märken som ofta ses efter målning med pensel eller roller.

Efterbehandling och kvalitetskontroll

Efter att målningen är klar genomför vi en grundlig kvalitetskontroll för att säkerställa att resultatet möter våra höga standarder. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är vad som skiljer oss från konkurrenterna.

Varför välja GBG Måleridesign?

Vårt engagemang för kvalitet, kombinerat med vår expertis inom sprutmålning, gör oss till det självklara valet för ditt nästa målningsprojekt. Vi använder bara de bästa materialen och den senaste tekniken för att säkerställa att våra kunder alltid är nöjda med resultatet. Låt GBG Måleridesign hjälpa dig att ta ditt målningsprojekt till nästa nivå med sprutmålning.

Läs mer

Kontakta oss

Referensprojekt

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Vanliga frågor om sprutmålning

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna

Sprutmålning applicerar färgen genom en fin dimma, vilket ger en jämn och slät yta utan penseldrag. Det är också snabbare än traditionell penselmålning och kan lättare täcka svåråtkomliga områden.

Ja, sprutmålning är lämplig för både inomhus- och utomhusprojekt. Tekniken är effektiv på en mängd olika ytor och material, och kan anpassas efter specifika projektbehov och väderförhållanden.

Ja, men det kräver ordentlig förberedelse, inklusive borttagning av rost och applicering av en rosthämmande primer innan den slutgiltiga målningen. Det är viktigt att adressera alla rostproblem för att säkerställa en långvarig finish.

Ja, du kan välja nästan vilken färg som helst för sprutmålning. Det finns dock vissa begränsningar beroende på färgtyp och projektets specifika krav, så det är bäst att diskutera dina önskemål med oss för att säkerställa bästa möjliga resultat.

ROT-avdraget omfattar tjänster som målning, fasadmålning, fasadtvätt och andra typer av arbete på såväl villor som sommarstugor, samt allt måleriarbete som utförs på insidan av bostadsrätter. Läs mer på skatteverket

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vårt team guidar dig genom processen, från den initiala konsultationen till det färdiga resultatet.