gbg måleridesign EPS

Hos GBG Måleridesign har vi en djup respekt och förståelse för traditionellt måleri, en konstform som använder historiskt beprövade målningstekniker och material för att dekorera samt skydda byggnader. Denna traditionella metod omfattar användandet av naturliga färger och bindemedel applicerade på en mängd olika ytor såsom trä, puts, metall och sten, för att inte bara bevara byggnadens estetiska värde utan också dess strukturella integritet.

Vårt arbete inom traditionellt måleri inkluderar ofta tillämpningen av linoljefärg, kalkfärg, kaseinfärg och limfärg. Dessa material, kända för sin hållbarhet och miljövänliga egenskaper, kräver specifik kunskap och teknik för bästa möjliga resultat. GBG Måleridesigns team av målare besitter denna kunskap, arv från generationers erfarenheter, vilket möjliggör oss att återskapa och bevara byggnaders historiska skönhet och karaktär med stor omsorg och precision.

GBG Måleridesign - Traditionellt Måleri

Vår expertis

Vår expertis sträcker sig bortom bara applicering av färg; vi engagerar oss i att förstå varje byggnads unika historia och dess arkitektoniska värden för att säkerställa att vårt arbete inte bara är en målning utan en återställning av dess ursprungliga prakt. Vi tar stor stolthet i att använda traditionella tekniker och metoder, vilket gör oss till det ideala valet för projekt som kräver den särskilda uppmärksamheten och respekten för historiska byggnaders integritet.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Står du inför ett projekt som kräver traditionellt måleri, eller om du önskar återge en historisk byggnad till dess forna glans med autentiska material och metoder, hjälper vi gärna dig med det. Med vår gedigna kunskap och passion för traditionellt måleri, ser vi fram emot att hjälpa dig bevara en del av historien.

Kontakta oss

Referensprojekt

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Vanliga frågor om traditionellt måleri

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna

Skillnaden mellan inomhus- och utomhusmålning ligger i de specifika kraven och förberedelserna för varje miljö. Inomhusmålning fokuserar på ytor som är utsatta för mindre slitage och väderförhållanden, medan utomhusmålning kräver extra skydd mot väder och fukt.

Ja, våra målare är erfarna för att utföra traditionellt måleri på olika ytor, inklusive trä, gips och betong.

För att få en offert för ditt traditionella måleriprojekt, vänligen kontakta oss via telefon, e-post eller vårt onlineformulär. Vi kommer att behöva mer information om projektets omfattning och dina önskemål för att kunna ge dig en noggrann uppskattning.

ROT-avdraget omfattar tjänster som målning, fasadmålning, fasadtvätt och andra typer av arbete på såväl villor som sommarstugor, samt allt måleriarbete som utförs på insidan av bostadsrätter. Läs mer på skatteverket

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vårt team guidar dig genom processen, från den initiala konsultationen till det färdiga resultatet.