gbg måleridesign EPS

Vid GBG Måleridesign representerar vårt namn inte bara ett varumärke utan en stark garanti för överlägsen kvalitet och professionell service inom tapetsering. Vi strävar efter att leverera enastående resultat oavsett om det handlar om att förnya en enkel yta eller hantera en mer komplex tapetsering med mönsterpassning. Vårt team av erfarna yrkespersoner är här för att göra din tapetseringsupplevelse både smidig och framgångsrik.

När du väljer att samarbeta med oss på GBG Måleridesign kan du förvänta dig mer än bara en vanlig tapetseringstjänst. Vi är hängivna att vägleda dig genom hela processen, från att välja den perfekta tapeten för din estetiska vision till att se till att den appliceras på ett professionellt sätt för att uppnå optimala resultat. Vi är din pålitliga partner som lyssnar på dina önskemål och strävar efter att överträffa dina förväntningar.

GBG Måleridesign - Tapetsering av vägg

Viktigt att tänka på

En av de viktigaste stegen i tapetseringsprocessen är att säkerställa att förberedelserna är korrekta. Vi lägger stor vikt vid att förbereda ytan noggrant innan vi applicerar tapeten. Detta inkluderar spackling och slipning för att säkerställa att underlaget är jämnt och slätt. Genom att lägga ner omsorg och precision i dessa förberedelsesteg kan vi minimera risken för ojämnheter eller bubblor under tapetseringen och garantera ett professionellt resultat som varar över tid.

Vi förstår att valet av tapet kan vara överväldigande med tanke på det stora utbudet av mönster, färger och material som finns tillgängliga. Därför erbjuder vi inte bara expertis inom själva tapetseringsprocessen utan även rådgivning när det gäller att välja den perfekta tapeten för ditt hem. Våra tapetseringsexperter står till ditt förfogande för att ge dig vägledning och rekommendationer baserade på din smak, stil och behov.

Processen

När det kommer till själva tapetseringsprocessen använder vi oss av moderna tekniker och högkvalitativa material för att säkerställa ett perfekt slutresultat. Oavsett om du väljer en mönstrad tapet som kräver noggrann mönsterpassning eller en non-woven tapet som är enklare att hantera, kan du lita på att våra tapetserare har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet på bästa möjliga sätt.

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa tapetseringstjänster till förmånliga priser. Vi förstår vikten av att hålla sig inom budgeten utan att kompromissa med kvaliteten, och det är därför vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser som passar alla plånböcker. Med Gbg Måleridesign kan du vara säker på att du får valuta för pengarna och ett resultat som du kommer att vara nöjd med under lång tid framöver.

Kunden i fokus

Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi går inte härifrån förrän du är helt nöjd med det utförda arbetet. Vi lämnar inget åt slumpen när det kommer till att skapa ett vackert och hållbart resultat som du kan njuta av i många år framöver. Oavsett om det handlar om att tapetsera en enda vägg eller ett helt rum, kan du lita på oss för att leverera enastående resultat varje gång.

Så om du letar efter en pålitlig och professionell partner för ditt tapetseringsprojekt, leta inte längre än Gbg Måleridesign. Vi är här för att göra din tapetseringsupplevelse smidig, stressfri och framgångsrik. 

Läs mer

Kontakta oss

Referensprojekt

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Vanliga frågor om tapetsering

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna

Skillnaden mellan non-woven och traditionell papperstapet är att non-woven-tapeter är tillverkade av ett icke-vävt material som är starkare och enklare att applicera, medan traditionell papperstapet är gjord av papper och kräver limning av både tapeten och väggen.

Tiden det tar för tapeten att torka efter att den har satts upp varierar beroende på faktorer som typ av tapet, rummets temperatur och luftfuktighet. Generellt kan det ta 24 till 48 timmar för tapeten att torka helt.

Vi erbjuder olika typer av tapeter, inklusive non-woven-tapeter, vinyltapeter, mönstertapeter och målade tapeter. Vi kan också hjälpa till med specialbeställda tapeter och unika mönster.

Fördelarna med att anlita professionella tapetserare jämfört med att göra det själv inkluderar högre kvalitet på arbetet, snabbare och mer effektivt utfört arbete, tillgång till expertkunskap och erfarenhet.