gbg måleridesign EPS

Användarvillkor för GBG Måleridesigns hemsida

Välkommen till GBG Måleridesigns hemsida. Innan du använder vår webbplats, vänligen läs igenom följande användarvillkor noggrant.

  1. Acceptans av villkoren: Genom att använda GBG Måleridesigns hemsida samtycker du till att följa och vara bunden av dessa användarvillkor. Om du inte accepterar villkoren bör du avstå från att använda webbplatsen.

  2. Användning av webbplatsen: Du får använda vår webbplats för personligt och icke-kommersiellt syfte. Du samtycker till att inte använda webbplatsen på ett sätt som bryter mot lagar eller regler, eller som kan skada, överbelasta eller störa webbplatsens funktioner.

  3. Äganderätt: Allt innehåll på GBG Måleridesigns hemsida, inklusive men inte begränsat till text, bilder, grafik, logotyper och programvara, är vår egendom eller licensierat till oss och skyddat av upphovsrättslagar och andra tillämpliga lagar.

  4. Integritet: Vi värnar om din integritet och behandlar all personlig information i enlighet med vår integritetspolicy. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår insamling och användning av information enligt vår integritetspolicy.

  5. Ansvarsbegränsning: Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information på vår webbplats, men vi kan inte garantera dess noggrannhet eller fullständighet. Vi ansvarar inte för eventuella fel eller brister i informationen eller för eventuella förluster eller skador som uppstår till följd av användningen av vår webbplats.

  6. Ändringar av villkoren: Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida. Fortsatt användning av webbplatsen efter sådana ändringar utgör ditt samtycke till de reviderade villkoren.

Genom att använda GBG Måleridesigns hemsida samtycker du till dessa användarvillkor. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

. Tack för att du besöker vår webbplats!