gbg måleridesign EPS

Renovering av äldre hus genom målning och tapetsering av GBG Måleridesign 

Renovering av äldre hus genom målning och tapetsering av GBG Måleridesign

GBG Måleridesign har nyligen avslutat ett renoveringsprojekt där vi återställde och förnyade ett äldre hus genom målning och tapetsering. Projektet omfattade en omfattande makeover av väggar, tak i sovrum och vardagsrum samt hall och trapp, vilket resulterade i en  förbättring av husets estetik och charm.

Utmaningar och Lösningar:

Att renovera äldre hus kräver  förståelse för dess unika karaktär och behov. Vi ställdes inför flera utmaningar, inklusive att hantera eventuella skador, ojämnheter och tidigare färg- och tapetval. Vårt team av erfarna målare och tapetserare tog sig an dessa utmaningar med skicklighet och precision.

För att säkerställa en jämn yta och hållbara resultat genomförde vi noggranna förberedelser, inklusive slipning och spackling av väggar och tak. Vi använde högkvalitativa färg- och tapetmaterial som inte bara förbättrade estetiken utan också skyddade ytorna mot framtida slitage.

Resultat:

Det slutliga resultatet överträffade våra och kundens förväntningar. Den äldre huset genomgick en fantastisk förvandling och utstrålar nu en modern och inbjudande atmosfär. Våra målnings- och tapetseringstekniker lyfte fram husets unika karaktär samtidigt som de skapade en känsla av rymd och ljus.

Kundens Feedback:

”Vi är överväldigade av det fantastiska arbete som GBG Måleridesign har utfört i vår äldre hus. Deras professionalism, expertis och uppmärksamhet på detaljer har verkligen gjort en stor skillnad. Vårt hem känns nu som nytt, samtidigt som det behåller sin charm och karaktär. Vi rekommenderar starkt GBG Måleridesign till alla som söker högkvalitativa målnings- och tapetseringstjänster.”

Dela:

Behöver du hjälp?

Kontakta oss för en gratis konsultation och offert