gbg måleridesign EPS

Takrenovering i Göteborg

Takrenovering i en våning på 300kvm

På GBG Måleridesign står vi alltid redo att ta oss an nya utmaningar och förvandla vanliga utrymmen till verk av konst. Nyligen fick vi möjligheten att genomföra en omfattande renovering av ett tak på en rymlig våning i Göteborg, som täcker en yta på 300 kvadratmeter. Projektet omfattade noggrann spackling av befintliga sprickor följt av en professionell ommålning för att återställa takets ursprungliga skönhet och integritet.

Utmaningar och Lösningar:

Projektet presenterade flera utmaningar, främst på grund av de omfattande sprickbildningarna i taket som krävde detaljerad uppmärksamhet. För att säkerställa ett långvarigt resultat började vi med en grundlig bedömning av skadorna för att förstå dess omfattning och de bästa metoderna för reparation.

Efter bedömningen påbörjades arbetet med att noggrant skrapa bort gammal färg och spackla sprickorna. Vi använde högkvalitativt spackelmaterial för att garantera att reparationsarbetet inte bara var hållbart utan också estetiskt tilltalande. Efter spacklingen lät vi ytan torka helt, följt av slipning för att säkerställa att taket blev helt slätt och jämnt.

Slutligen applicerade vi ett lager högkvalitativ färg, vald specifikt för att matcha våningens interiör och skapa en fräsch och inbjudande atmosfär. Valet av färg spelade en avgörande roll i projektets slutresultat, där både funktion och estetik var i fokus.

Resultat:

Resultatet av renoveringen blev imponerande. Det tidigare spruckna och trötta taket hade omvandlats till en slät, enhetlig yta som inte bara förbättrade rummets övergripande estetik utan också dess strukturella integritet. Den nya målningen gav rummet ett lyft och kompletterade de övriga designelementen på ett harmoniskt sätt.

Kundens Feedback:

Kunden var ytterst nöjd med resultatet och uppskattade särskilt vår noggrannhet och professionalism genom hela projektet. Deras feedback underströk hur förvandlingen av taket hade förbättrat deras upplevelse av bostaden, vilket gav oss stor tillfredsställelse och bekräftelse på vårt hårda arbete.

Gbg måleridesign - takrenovering 2
Gbg måleridesign - takrenovering1
Gbg måleridesign - takrenovering 4
Gbg måleridesign - takrenovering 5
Gbg måleridesign - takrenovering 7
Gbg måleridesign - takrenovering 9
Gbg måleridesign - takrenovering 10

Dela:

Behöver du hjälp?

Kontakta oss för en gratis konsultation och offert