gbg måleridesign EPS

Takmålning

GBG Måleridesign - Takmålning svart

Att underhålla och förnya sitt tak är en viktig del av husvården, något som ofta kan glömmas bort. På GBG Måleridesign erbjuder vi professionell takmålning.

Fönstermålning

Older man painting side of house

Förvandla ditt hem med GBG Måleridesigns fönstermålning. Kvalitet och hållbarhet som lyfter ditt hus. Kontakta oss för offert!

Servicemåleri

GBG Måleridesign - Servicemåleri

Inget arbete är för stort eller för litet hos oss på GBG Måleridesign. Har du ett mer eller mindre akut måleriarbete som behöver göras, finns vi här för att stödja dig.

Tapetsering

GBG Måleridesign - Tapetsering

En av de viktigaste stegen i tapetseringsprocessen är att säkerställa att förberedelserna är korrekta. Vi lägger stor vikt vid att förbereda ytan noggrant innan vi applicerar tapeten.

Snickerimålning

GBG Måleridesign - Snickerimålning fönsterkarm

Med tiden kan snickerier börja visa tecken på slitage – ytor blir skadade, och färgen börjar flagna. En ommålning av dessa detaljer kan göra en avgörande skillnad för helhetsintrycket av ditt rum.

Traditionellt Måleri

GBG Måleridesign - Traditionellt Måleri i ett rum

Vårt arbete inom traditionellt måleri inkluderar ofta tillämpningen av linoljefärg, kalkfärg, kaseinfärg och limfärg. Dessa material är kända för sin hållbarhet och miljövänliga egenskaper.

Inomhusmålning

GBG Måleridesign - Inomhusmålning

Måla om väggar och tak inomhus är ett snabbt och enkelt sätt att totalt förändra atmosfären i ditt hem. På GBG Måleridesign tar vi oss an både små och stora projekt.

Sprutmålning

GBG Måleridesign - Sprutmålning tak

Sprutmålning innebär användning av en maskin som skapar en tunn dimma av färg, vilket tillåter färgen att fördelas jämnt över ytan som ska målas. Denna metod skiljer sig markant från traditionell målning.

Golvmålning

GBG Måleridesign - Golvmålning i ett kök

Målning av golv är ett kostnadseffektivt sätt att öka golvets livslängd och skydda mot slitage. Golvmålning förbättrar också estetiken i utrymmet.

Plåtmålning

GBG Måleridesign - Plåtmålning plåttak

På GBG Måleridesign erbjuder vi specialisttjänster inom plåtmålning och tvättning för både plåttak och plåtfasader, vilket ger ditt hem eller din byggnad ett fräscht och långvarigt skydd.