gbg måleridesign EPS

Dags att fixa hemma? Välkommen till GBG Måleridesign, din pålitliga målare i Göteborg och Västsverige. Vi kända för våra erfarna målare som ger nytt liv till både hem och kontor. Vårt team är specialiserat på allt från målning av väggar till tapetsering.

Våra duktiga målare tar sig an projekt för både privatpersoner och företag, inklusive bostadsrättsföreningar, och vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert. Med många projekt avslutade genom åren, har vårt arbete gett goda resultat som ofta överstiger våra kunders förväntningar. Våra kunder får alltid förstklassig service och råd och tips för att uppnå de bästa resultaten.

Våra tjänster

Våra tjänster omfattar både att måla och tapetsera, beroende på vad som passar bäst för just ditt projekt. Vi förstår att varje byggprojekt, stort som smått, kräver noggrann planering och precision. Därför arbetar våra medarbetare hårt för att säkerställa att varje uppdrag har goda möjligheter för att få ett snyggt och hållbart resultat. Vi vill att du ska känna dig trygg från start till att arbetet är slutfört. 

Behöver du hjälp?

Kontakta oss för en gratis konsultation och offert

GBG Måleridesign - Fasadmålning vit villa

Fasadmålning

En ny fasadmålning kan dramatiskt förändra ditt hems utseende och känsla. Förutom det estetiska värdet erbjuder en väl genomförd fasadmålning skydd mot väder och vind.
Older man painting side of house

Fönstermålning

Förvandla ditt hem med GBG Måleridesigns fönstermålning. Kvalitet och hållbarhet som lyfter ditt hus. Kontakta oss för offert!
GBG Måleridesign - Golvmålning i ett kök

Golvmålning

Målning av golv är ett kostnadseffektivt sätt att öka golvets livslängd och skydda mot slitage. Golvmålning förbättrar också estetiken i utrymmet.
GBG Måleridesign - Inomhusmålning

Inomhusmålning

Måla om väggar och tak inomhus är ett snabbt och enkelt sätt att totalt förändra atmosfären i ditt hem. På GBG Måleridesign tar vi oss an både små och stora projekt.
GBG Måleridesign - Plåtmålning plåttak

Plåtmålning

På GBG Måleridesign erbjuder vi specialisttjänster inom plåtmålning och tvättning för både plåttak och plåtfasader, vilket ger ditt hem eller din byggnad ett fräscht och långvarigt skydd.
GBG Måleridesign - Servicemåleri

Servicemåleri

Inget arbete är för stort eller för litet hos oss på GBG Måleridesign. Har du ett mer eller mindre akut måleriarbete som behöver göras, finns vi här för att stödja dig.
GBG Måleridesign - Snickerimålning fönsterkarm

Snickerimålning

Med tiden kan snickerier börja visa tecken på slitage – ytor blir skadade, och färgen börjar flagna. En ommålning av dessa detaljer kan göra en avgörande skillnad för helhetsintrycket av ditt rum.
GBG Måleridesign - Sprutmålning tak

Sprutmålning

Sprutmålning innebär användning av en maskin som skapar en tunn dimma av färg, vilket tillåter färgen att fördelas jämnt över ytan som ska målas. Denna metod skiljer sig markant från traditionell målning.
GBG Måleridesign - Takmålning svart

Takmålning

Att underhålla och förnya sitt tak är en viktig del av husvården, något som ofta kan glömmas bort. På GBG Måleridesign erbjuder vi professionell takmålning.
GBG Måleridesign - Tapetsering

Tapetsering

En av de viktigaste stegen i tapetseringsprocessen är att säkerställa att förberedelserna är korrekta. Vi lägger stor vikt vid att förbereda ytan noggrant innan vi applicerar tapeten.
GBG Måleridesign - Traditionellt Måleri i ett rum

Traditionellt Måleri

Vårt arbete inom traditionellt måleri inkluderar ofta tillämpningen av linoljefärg, kalkfärg, kaseinfärg och limfärg. Dessa material är kända för sin hållbarhet och miljövänliga egenskaper.

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Kostnad för att anlita en målare

Att få professionella målare att måla ditt hem kan vara en smart affär, både estetiskt och ekonomiskt. Visst, man kan ta tag i rollern och ge sig på att måla väggar själv. Men att låta proffsen sköta jobbet är inte nödvändigtvis den bankruttande affär man kan tro. Till saken hör att ett väl utfört måleri har sin prislapp, men tänk på vad man får! Ett verk som inte bara har det där lilla extra utan också håller i längden.

Det är utmanande att specificera den exakta kostnaden för ett måleriprojekt utan insikt på storleken på ditt hem eller det område du vill måla om. Variationerna i projektets omfattning kan vara betydande, från enkla uppdrag i mindre lägenheter till omfattande projekt i större fastigheter. Nyckeln ligger i att förstå att anlitandet av en yrkesmålare innebär en investering i kvalitet och hållbarhet. Kostnaden reflekterar inte enbart priset på färg eller tapet; det omfattar även den erfarenheten, den tekniska expertisen och det där lilla extra som gör att ditt hem inte bara imponerar på betraktaren utan också har en bra hållbarhet. 

Att välja professionella tjänster ger ditt boende den förvandling det förtjänar, samtidigt som du får möjlighet att avlasta dig själv från projektets tyngd. Detta möjliggör för dig att fokusera på framtida inredningsprojekt, med vetskapen om att ditt nuvarande projekt hanteras med högsta möjliga standard.

Användning av ROT-avdrag vid måleriarbete

Låt oss nu överväga en aspekt som ytterligare förhöjer värdet av att anlita professionella målningstjänster – ROT-avdraget. För de som inte är bekanta med detta skatteavdrag, erbjuder det en betydande ekonomisk fördel. ROT-avdraget tillåter en reduktion av arbetskostnaden med 30 procent vid anlitande av kvalificerade hantverkstjänster, inklusive måleri. Det maximala belopp som kan dras av per år har tidigare varit 50 000 kronor, observera att detta avdrag enbart appliceras på arbetskostnaden, inte materialkostnaden. Därmed bidrar det inte bara till en estetisk upprustning av ditt hem, utan erbjuder även en ekonomisk lättnad genom att minska den totala kostnaden för projektet.

Behovet av att hantera det administrativa arbetet kring ROT-avdraget eliminerar vi helt. När du meddelar oss om ditt intresse för att nyttja ROT-avdraget tar vi hand om all nödvändig dokumentation. Denna smidighet gör processen bekymmersfri för dig. Att kunna dra nytta av ROT-avdraget för att minska kostnaderna utan att offra kvalitet på utfört arbete är en ideal situation. Således presenterar det sig som en utmärkt möjlighet att genomföra förbättringar i ditt hem med ekonomisk effektivitet.

Täcker hela Västsverige – från norr till söder

Vår verksamhet sträcker sig över hela Västsverige och vi erbjuder tjänster av högsta kvalitet för både interiör och exteriör målning.

Oavsett belägenhet erbjuder vi oöverträffad tillgänglighet och kompetens. Göteborgsregionen är omfattande och mångsidig, men vår förmåga att tillhandahålla en målare inom rimligt avstånd från varje klients unika position är obegränsad. Vi täcker ett brett spektrum från Kungsbacka i söder till Uddevalla lite mer norr ut, vilket säkerställer att varje klient kan dra nytta av våra tjänster.

Specifika områden där våra målare finns tillgängliga

Du kanske undrar, ”Finns det målare nära mig?” och det är en fråga vi regelbundet besvarar med ett bestämt ja. Vår expertis och vårt omfattande nätverk av målare sprider sig genom hela Västra Götalandsregionen. Från Göteborgs charmiga gator till Partilles stillsamma bostadsområden, vår verksamhet garanterar högkvalitativa målningstjänster över hela området. Vare sig du behöver tjänster i Lerum eller önskar en ny atmosfär i ditt hem i Mölndal, står vi redo att assistera. Vårt engagemang sträcker sig till varje viktigt område inklusive Härryda, Öckerö, och inte minst Mölndal, för att omsätta din vision till verklighet, oavsett din adress.

Varför anlita en målare från Gbg måleridesign

När ni anlitar en målare från Gbg Måleridesign investerar ni i mer än bara ett färdigt arbete, ni investerar i ett verk som utförs med oöverträffad skicklighet och precision. Även om termen ”mästerverk” traditionellt sett förbehålls de finaste konstverken, är det med denna högsta standard våra måleriprojekt genomförs. Målning är en konstform som kräver inte bara erfarenhet och dedikation, utan också tillgång till de rätta verktygen.

Det är just denna distinktion som skiljer resultatet av eget arbete från det som levereras av en professionell målare. Vår expertis garanterar jämn och enhetlig applicering, precision i linjerna och en hållbar finish. Anlitar ni en målare från Gbg Måleridesign, kan ni vara förvissade om att ert hem hanteras med största omsorg och professionalitet.

Vårt team består av individer vars kvalifikationer överstiger de traditionella förväntningarna på hantverksskicklighet. Dessa individer är inte bara yrkesutövare; de är mästare inom sitt fält, vars erfarenhet och färdigheter har fördjupats genom årtionden av dedikerat arbete. Denna kombination av erfarenhet och kompetens säkerställer enastående resultat vid varje uppdrag, oavsett projektets natur eller placering.

Läs mer
Målare

Kontakta oss

Kontakta oss för konsultation

Kontaktformulär

Genom att skicka in detta formulär bekräftar du att du har läst och samtycker till GBG målerdesigns användarvillkor och integritetspolicy.

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna

På Gbg Måleridesign är vi stolta över att använda endast högkvalitativa färger från välrenommerade tillverkare. Vi prioriterar miljövänliga och hållbara alternativ som inte bara bidrar till en vacker finish men också till en hälsosam inomhusmiljö och minskad miljöpåverkan. Valet av färgtyp anpassas individuellt efter projektets specifika krav och kundens önskemål, inklusive vattenbaserade, oljebaserade, eller specialfärger för specifika applikationer.

Absolut! Vi har omfattande erfarenhet av att arbeta med både bostadsrättsföreningar och företagskunder. Vi förstår de unika behoven och kraven som dessa kundgrupper har och strävar efter att erbjuda flexibla och skräddarsydda lösningar som uppfyller deras specifika mål och förväntningar. Oavsett projektets omfattning är vi engagerade i att leverera högsta möjliga kvalitet och service

Ja, vi målar tak, både för interiör och exteriör tillämpning. Vi förstår att ett väl utfört takmåleri kan förvandla utseendet på ett rum eller en byggnad och erbjuder därför denna tjänst med samma höga kvalitetsstandard och omsorg som alla våra måleriprojekt. Vårt team av erfarna målare hanterar alla aspekter av takmålningen, från förberedelse och grundarbete till applicering av slutlig färg, med målet att uppnå ett resultat som inte bara ser bra ut utan också varar länge. Oavsett om det gäller att fräscha upp ett inomhustak med en ny färgton eller skydda ett utomhustak mot väder och vind, har vi expertisen och verktygen för att genomföra jobbet effektivt och med högsta möjliga kvalitet.

Tidslinjen för ett måleriprojekt kan variera beroende på flera faktorer, såsom projektets storlek, specifika krav och nuvarande bokningsläge. Vi strävar dock alltid efter att vara så flexibla och tillmötesgående som möjligt. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en kostnadsfri konsultation, så att vi kan ge dig en mer exakt uppskattning baserad på dina specifika behov.

Det kan variera helt beroende på var du bor och vilka ändringar som planeras. I vissa fall, speciellt om du planerar att ändra färgen på din fasad i områden med särskilda estetiska eller kulturhistoriska värden, kan det krävas bygglov. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar med din lokala byggnadsnämnd för att vara säker.

Väder och vind kan ha en betydande inverkan på måleriprojekt, särskilt när det gäller att måla fasaden. Gbg Måleridesign tar alltid hänsyn till rådande och förväntade väderförhållanden när vi planerar och genomför våra projekt. Vi följer bästa praxis för att säkerställa att målningen utförs under optimala förhållanden, vilket kan innebära att schemaläggningen justeras för att anpassa sig efter väderprognoser. Detta tillvägagångssätt hjälper oss att garantera att slutresultatet blir hållbart och av högsta kvalitet.

ROT-avdraget omfattar tjänster som målning, fasadmålning, fasadtvätt och andra typer av arbete på såväl villor som sommarstugor, samt allt måleriarbete som utförs på insidan av bostadsrätter. Läs mer på skatteverket.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vårt team guidar dig genom processen, från den initiala konsultationen till det färdiga resultatet.