gbg måleridesign EPS

Målare på Marstrand

På GBG Måleridesign är vi stolta över att erbjuda en bred portfölj av måleritjänster på Marstrand och omgivande områden. Som ledande målare på Marstrand, drivs vi av ett engagemang att leverera kvalificerade måleriarbeten som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar. Våra erfarna och noggranna målare åtar sig allt från nybyggnation och renovering till mindre underhållsprojekt för både bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Våra tjänster

Vi är en professionell målerifirma på Marstrand som utför måleritjänster i ett stort utbud. Företaget drivs av ett passionerat team av målare på Marstrand, som alla delar en gemensam vision om att erbjuda miljövänliga och högkvalitativa måleriarbeten som överträffar våra kunders förväntningar. Med år av erfarenhet i branschen, är vi stolta över att kunna erbjuda en omfattande palett av måleritjänster som anpassas efter varje unikt projekt och klients önskemål. Vårt företag lägger stor vikt vid detaljer och kvalitet, vilket återspeglas i allt vi gör, från noggrann förberedelse av ytor till användning av de bästa materialen och teknikerna.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss för en gratis konsultation och offert

GBG Måleridesign - Fasadmålning vit villa

Fasadmålning

En ny fasadmålning kan dramatiskt förändra ditt hems utseende och känsla. Förutom det estetiska värdet erbjuder en väl genomförd fasadmålning skydd mot väder och vind.
Older man painting side of house

Fönstermålning

Förvandla ditt hem med GBG Måleridesigns fönstermålning. Kvalitet och hållbarhet som lyfter ditt hus. Kontakta oss för offert!
GBG Måleridesign - Golvmålning i ett kök

Golvmålning

Målning av golv är ett kostnadseffektivt sätt att öka golvets livslängd och skydda mot slitage. Golvmålning förbättrar också estetiken i utrymmet.
GBG Måleridesign - Inomhusmålning

Inomhusmålning

Måla om väggar och tak inomhus är ett snabbt och enkelt sätt att totalt förändra atmosfären i ditt hem. På GBG Måleridesign tar vi oss an både små och stora projekt.
GBG Måleridesign - Plåtmålning plåttak

Plåtmålning

På GBG Måleridesign erbjuder vi specialisttjänster inom plåtmålning och tvättning för både plåttak och plåtfasader, vilket ger ditt hem eller din byggnad ett fräscht och långvarigt skydd.
GBG Måleridesign - Servicemåleri

Servicemåleri

Inget arbete är för stort eller för litet hos oss på GBG Måleridesign. Har du ett mer eller mindre akut måleriarbete som behöver göras, finns vi här för att stödja dig.
GBG Måleridesign - Snickerimålning fönsterkarm

Snickerimålning

Med tiden kan snickerier börja visa tecken på slitage – ytor blir skadade, och färgen börjar flagna. En ommålning av dessa detaljer kan göra en avgörande skillnad för helhetsintrycket av ditt rum.
GBG Måleridesign - Sprutmålning tak

Sprutmålning

Sprutmålning innebär användning av en maskin som skapar en tunn dimma av färg, vilket tillåter färgen att fördelas jämnt över ytan som ska målas. Denna metod skiljer sig markant från traditionell målning.
GBG Måleridesign - Takmålning svart

Takmålning

Att underhålla och förnya sitt tak är en viktig del av husvården, något som ofta kan glömmas bort. På GBG Måleridesign erbjuder vi professionell takmålning.
GBG Måleridesign - Tapetsering

Tapetsering

En av de viktigaste stegen i tapetseringsprocessen är att säkerställa att förberedelserna är korrekta. Vi lägger stor vikt vid att förbereda ytan noggrant innan vi applicerar tapeten.
GBG Måleridesign - Traditionellt Måleri i ett rum

Traditionellt Måleri

Vårt arbete inom traditionellt måleri inkluderar ofta tillämpningen av linoljefärg, kalkfärg, kaseinfärg och limfärg. Dessa material är kända för sin hållbarhet och miljövänliga egenskaper.

Kort om oss

Kort om GBG måleridesign

Våra kunder

Vi är stolta över vår breda kundbas som sträcker sig från villor och radhus till större kommersiella projekt. Varje kund och projekt är unikt, och vi anstränger oss för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som möter varje individs behov och önskemål. Våra nöjda kunder är kärnan i vår verksamhet, och deras återkommande förtroende är vårt högsta betyg.

Erfarna målare

Oavsett om du är fastighetsägare eller privatperson som söker professionella målare på Marstrand, är GBG Måleridesign här för dig. Vårt team av erfarna målare är dedikerade till att ge ditt måleriprojekt den uppmärksamhet det förtjänar, med ett professionellt bemötande och konkurrenskraftiga priser.

Anlita en målare

Att anlita en målare är ett viktigt beslut. Hos oss får du inte bara tillgång till ett team av professionella målare på Marstrand, utan också tryggheten av att arbetet utförs på ett korrekt och effektivt sätt. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att arbetet uppfyller våra höga standarder och dina förväntningar.

Vår process

Anlita oss i fyra steg

Att ta ditt projekt från idé till verklighet är enkelt med våra strukturerade och kundvänliga processer. Följ dessa fyra enkla steg för att anlita oss.

01

Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

02

Genomförande

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

03

Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

04

Kontakta oss

Kontakta oss för konsultation

Kontaktformulär

Genom att skicka in detta formulär bekräftar du att du har läst och samtycker till GBG målerdesigns användarvillkor och integritetspolicy.

Vanliga frågor

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna

Det exakta priset varierar beroende på flera faktorer, såsom hur stort huset är och projektets omfattning. Det kan handla om allt från mindre touch-ups till omfattande ommålningar av större byggnader. Viktigt att förstå är att när du väljer att anlita en professionell målare, investerar du i kvaliteten på arbetet. Kostnaden omfattar inte bara materialet som används utan också yrkesmålarens erfarenhet, teknisk kompetens och förmåga att leverera ett slutresultat som inte bara visuellt imponerar utan också står emot tidens tand.

 

Hur ofta fasaden behöver målas om beror på flera faktorer, inklusive klimat, fasadmaterial, och den tidigare färgens kvalitet. Generellt rekommenderar vi en fasadmålning med jämna mellanrum ungefär vart tionde till femtonde år.

Regelbundet underhåll såsom att rengöra fasaden kan dock förlänga intervallerna mellan målningarna.

Att försumma ommålning av fasaden kan leda till en rad problem. Färg som börjar flagna eller blekna är inte bara ett estetiskt problem utan kan också innebära att fasadens skydd mot fukt, sol, och andra väderpåverkan minskar. Detta kan i sin tur leda till fuktskador, sprickbildning i underlaget och i värsta fall strukturella skador på huset.

 

Den bästa tiden att måla är under den sena våren till tidiga hösten när väderförhållandena är stabila med milda temperaturer och låg luftfuktighet. Detta ger färgen de bästa förutsättningarna att torka och härda ordentligt.

Det kan variera helt beroende på var du bor och vilka ändringar som planeras. I vissa fall, speciellt om du planerar att ändra färgen på din fasad i områden med särskilda estetiska eller kulturhistoriska värden, kan det krävas bygglov. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar med din lokala byggnadsnämnd för att vara säker.

ROT-avdraget omfattar tjänster som målning, fasadmålning, fasadtvätt och andra typer av arbete på såväl villor som sommarstugor, samt allt måleriarbete som utförs på insidan av bostadsrätter. Läs mer på skatteverket.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vårt team guidar dig genom processen, från den initiala konsultationen till det färdiga resultatet.